Sustainable Future, Hong Kong Tales
0
Snapshots of Yue Kwong Chuen
Issue: #044 - 21 January 2022
The semi-public space that connects residents’ flats to the corridor is an extension of their homes.
If you look outside Bak Sha Lau, you will notice that Yue Kwong Chuen is built on the hillside.
Natural light comes through the well, pouring sunshine over plants on the railing.
The wide corridor gives the elderly abundant space to stroll and exercise just outside where they live.
This flat must belong to an Andy Lau fan.
Scaffolding within a well has got to be a Hong Kong-exclusive sight.
Openings on the wall are decorative and allow natural light to come through.
When you want to dry your laundry but fear it might rain.
[ - ]

 | Show All Albums
ph_91d5fe421b67257c90ed515eef22aa83.jpg
Tales of Yue Kwong Chuen II
Botanical Art
Issue: #044 - 21 January 2022
ph_da55027f435f8bfc7cce47bff0ccead4.jpg
Tales of Yue Kwong Chuen II
Snapshots of Yue Kwong Chuen
Issue: #044 - 21 January 2022
tick.png
ph_ce288d034255ce94bf870a8ca910f574.jpg
Hong Kong Faces and Places
Hong Kong Faces and Places Graduation Exhibition
Issue: #042 - 11 April 2021
ph_027f2a8efd059795347846f8dd7e5ef1.png
Hong Kong Faces and Places
Visiting To Kwa Wan with SEN kid
Issue: #042 - 11 April 2021
ph_bc2221f5f45c95de2e113b24e53401eb.png
Hong Kong Faces and Places
Follow Uma and Discover Cheung Sha Wan
Issue: #042 - 11 April 2021
ph_b997d54a7da1d43be1fa9ba8e0e96e9c.png
Hong Kong Faces and Places
Ping Kong Stories
Issue: #042 - 11 April 2021
More >>